Sidebar

csütörtök, 20 április 2017 19:40

10 NEM KEDVELT HÁZIMUNKA VÁLASSZ KÖZÜLÜK ÉS TUDJ MEG TÖBBET A JELLEMEDRŐL!

Rate this item
(0 votes)

A teendők listáján mindig van meghatározott sorrend: általában mindig a legrosszabbat hagyjuk a végére. A teendő az egyik háziasszonynak pokol, a másiknak kellemes elfoglaltság.

Meglepő, de a népszerűtlen házimunka is mond valamit az ember jelleméről. Természetesen ezek tudományosan nem bebizonyított tények, de minden viccben van igazság… Úgyhogy a listából válaszd ki a lelkednek legkevésbé tetszőt és minél hamarabb olvasd el!

Kötelezettségek a háztartásban


1. Macskaalom takarítás


Érthető, hogy nehéz olyan embert találni, aki imádja ezt a fajta elfoglaltságot. A gazdik többsége szeretne mihamarabb végezni ezzel a „piszkos munkával”.

Ha mindig elhalasztod a macskaalom takarítását, akkor te valószínűleg túlságosan zaklatott ember lehetsz. Hiszen ha szándékosan megfutamodunk a takarítástól, akkor kénytelenek vagyunk elviselni a kellemetlen szagokat.

macs bf7fe


2. Kimosni a kádat


Ha ki nem állhatod a kádtakarítást (ami nem kevés időt vesz igénybe), akkor te spontán típusú ember vagy. Nem szeretsz semmit sem előre megtervezni. Nem érted azokat az embereket, akik nem tudnak hosszú távú tervek nélkül élni. Neked e tervek nélkül is minden remekül sikerül!

Végül is van érdekesebb elfoglaltság, mint órákon keresztül a tisztítószerekkel barátkozni.

kad 94fd2


3. Rendet rakni a ruhásszekrényben


Mindjárt itt a tél és te még mindig nem tetted a nyári ruhákat a felső polcra? A régi ruháid az új pulóvereid közt lógnak. És te egészen biztos vagy benne, hogy ezek még jól jöhetnek? Akkor te egy igazi optimista vagy!

til 5f74a


4. Mosogatás


A kulináris remekműved viharos visszhangot váltott ki… a konyha viszont tele koszos edényekkel. Órákon át örömmel készíted a kedvenc ételed, de 10 percet elpocsékolni a tányérok elmosogatására, ez már felháborodást vált ki belőled. Ez azt jelenti, hogy te kreatív személyiséggel rendelkezel.

nos ff6b3


5. Összesöpörni az udvaron


Minden szombaton az otthonos nappalidból figyeled, ahogy a szomszédok szorgalmasan összeseprik a száraz leveleket az udvaron? Ilyen elfoglaltságokra nem pazarolod a hétvégédet. Ez az egyéniségekre jellemző, akik a függetlenséget szeretik.

sop 9008f


6. Ruhahajtogatás


Annak a gondolatra, hogy a kimosott ruhák megszáradtak és a szétválogatás után a polcra kell tenni azokat, undorral tölt el? Hiszen neked mindettől függetlenül újra át kell vasalni az összest. Örömmel elfelejtenéd az állandó cirkuszt és polcokat. Pragmatikus személyként jellemez ez téged!

nzz 8109d


7. Hűtőgép takarítása


A maximalista csak akkor fog bele valamibe, ha meg van arról győződve, hogy azt tökéletesen fogja megcsinálni. Ezért nem vonzza őt a hűtőgép takarítás. A tömött hűtő arról árulkodik, hogy saját hibáidhoz lojálisan kell hozzáállni.

hut 77e5b


8. Fugázás tisztítása


Ha ki nem állhatod az ilyen fajta munkát, akkor te globális gondolkodású ember vagy. Mivel első pillanatra a fürdőszobád tisztának látszik, itt nincs más teendőd. A következő felújításnál is meg lehet szabadulni csempék közötti kosztol. Nem szeretsz elmerülni a részletekben.

fusa 217ff


9. Portörlés


A portól, mint ahogy az adótól, vagy a haláltól sem lehet megszabadulni. Egyszerűen meg kell ezzel békélni… Valahogy nem látod értelmét az állandó portörlésnek, viszont más otthoni tevékenységgel szívesen foglalkozol. Egyszerűen azért, mert realista vagy.

por cb09f


10. Porszívózás


Azok az emberek, akik szeretnek porszívózni, egyszerűen csak kedvelik az akkurátusan tiszta vonalakat a szőnyegen, melyeket a porszívó fej hagy maga után. Neked ez a fajta tevékenység túlságosan is egyhangú, hiszen te művészlélek vagy. Jobb lenne ecsetet és festéket ragadni, még ha nem is vagy akkora művész.

tnnn 71cf7


Reméljük, ez a szórakoztató cikk feldobott téged. Mindig jólesik valami újat megtudni magadról. Ne felejtsd el megosztani ezt az információt a barátaiddal!

Additional Info

Read 1936 times

Ajánló

Világsztárok, akiknek meglepődsz a hobbiján

Sose gondolnád, mit gyűjt Johnny Depp! 1. Zac Efron Mi a közös Zac Efronban és Donald…

Minden eddigi képzeleted felülmúlja ez a 22 kép!

A képen látható fiatal hölgyet ha megnézitek a videóban fel sem lehetne ismerni, ha nem…

11 tanács a világ legidősebb orvosától!

A 105 éves japán orvos még most is praktizál!A fiatalnak éppen nem mondható 105 éves…

14 romantikus lánykérés, egy életen át emlékezetes marad

Kétség nem fér hozzá, hogy minden lány életében (az esküvő után persze) a lánykérés a…

14 idős ember,Nekik van még mit tanulnia a közösségi oldalak világáról

A technikával lépést tartani nem könnyű dolog, ahogy a közösségi oldalak világába…

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!