Sidebar

szerda, 26 április 2017 18:33

Igazi Ferrarival lehet száguldani -mutatunk egy vidámparkot

Rate this item
(0 votes)

Április 7-én nyílt egy új vidámpark Spanyolországban, ahová minden apuka szívesen elcipeli majd a gyerekeit, hiszen valódi Ferrarival lehet száguldani a vidámpark területén.


Kicsiknek és nagyoknak egyaránt kellemes szórakozást nyújt a Ferrari Land nevű vidámpark, ami az amerikai Disneyland mintájára egy márkanév köré épült föl: itt mindent meg lehet csodálni, ki lehet próbálni, ha rajta van a híres fekete lovat ábrázoló Ferrari-logó. A Port Aventura nevű szórakoztató központ közelében, egészen pontosan Salou városában, Barcelonától mintegy 110 km-re található a 6.000 ember befogadására is képes, 70.000 négyzetméter alapterületű vidámpark, ahová a felnőttek egész biztosan szívesebben járnak majd el játszani, mint a gyerekek.

 

B56565 087cf


Az első évben legalább egymillió látogatóra számítanak, hiszen egy korábbi Forma 1-es pilóta, Marc Gené szerint is rengetegen álmodoznak arról, hogy életükben egyszer beülhessenek egy igazi Ferrariba. Szerinte a világon két típusú ember létezik: az egyiknek van Ferrarija (ezt mintegy 6.000 ember mondhatja el magáról), a másik csak szeretné, ha lenne.

Érdekes még, hogy a spanyol vidámpark segítségével elutazhatunk Olaszországba is, hiszen a komplexum 11 játékállomása híres olasz nevezetességek rekonstrukciói köré épült. A “Racing Legends” (Versenylegendák) nevű épületben például Róma utcáin száguldhatunk egy valódi Ferrariban. A “Flying Circus” (Repülő cirkusz) nevű kupolás komplexumban a repülés élményét is kipróbálhatjuk, és egy többdimenziós moziélményben is részesülhetünk.

njknjkn 6494a


A “Red Force” (Vörös erő) fedőnév mögött pedig Európa legmagasabb hullámvasútja rejlik: a hullámvasút szerelmesei 112 m magasan száguldhatnak akár 180 km/h-ás sebeséggel is – mintegy 5 másodpercen belül gyorsulnak fel erre a sebességre! Csak erős gyomrúaknak ajánljuk.A vidámpark területén hotelek is épültek, így nem kell messzire mennünk, ha kifáradtunk a Ferrarival való száguldásban. Az egész napos kombinált belépő 60 euróba kerül, mely a szomszédos vidámparkba (Port Aventura) is biztosítja a belépőt.

Additional Info

Read 2171 times

Ajánló

A modern etikett 13 szabálya. Például 2. számúra álmomban sem gondoltam volna!

Az udvariasságot nem nehéz bemutatni – ezzel tiszteletben tartod magad és másokat is. De…

Nem csak hihetetlen, de igaz is! A 35 éves fiatal férfinak az élettársa egy 91 éves hölgy!

Először nehéz elhinni, de ez bizony valóban igaz! Egy 35 éves férfinak a párja egy 91…

A kukás már be akarja darálni a zsákokat amikora szemét közül két szomorú szem néz rá

Sokan mondják azt, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Nagyon sok szeretetet,…

Csobot Adél szerint ,Bence egészen másmilyen is tud lenni

Mindenki másképp fejezi ki szeretetét, de egy biztos, adni és kapni is egyaránt fontos…

Komolyan: Ön be merne ülni egy lángszórós fodrászhoz? videó

YouTube-videóból tanulta az extrém módszert a hajszobrász. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy…

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!