Sidebar

szombat, 08 április 2017 16:51

3 évig tartott a romantikus levelezés, ez lett a vége…

Rate this item
(0 votes)

A legtöbb férfinak nagy fejtörést okoz az, hogy hogyan kérje meg imádott szerelme kezét. Mindenki a lehető legemlékezetesebb, és legromantikusabb módon szeretné ezt a pillanatot megünnepelni.


Ez a fiatal ausztrál férfi egy igen különleges, és megható módját választotta a lánykérésnek. Tim sem sokkal megismerkedésük után egy kézzel írott szerelmes levelet küldött kedvesének.

“Bár nem laktunk túl messzire egymástól, mégis nagyon jó ötletnek tartottuk, hogy szerelmünket, érzéseinket levelekben fejeztük ki egymásnak”-mondták a fiatalok. Három év alatt 14, kézzel írott szerelmes levél született. Azon túl, hogy minden érzésüket papírra vetették, később nagyon jó érzés töltötte el őket, valahányszor újraolvasták ezeket a leveleket. Ki ne szeretne szerelmes leveleket olvasgatni?

Timothy szerelme Candice Chatrine azonban soha nem gondolta volna, hogy ezeknek a leveleknek egy teljesen más rendeltetésük is van. A férfi ugyanis a levelek segítségével kérte meg a kezét. Tim tavaly karácsonykor kirándulni vitte Candicet, és ekkor mondta el, hogy mi is volt igazából a szerelmes levelek célja.

A lány mentem elájult, amikor Tim arra kérte, hogy olvassa össze a levelek legelső, kezdő betűjét. A 14 levél első betűjét összeolvassa ez jött ki: Will you marry me? vagyis “Hozzám jössz feleségül”?

A lány a meglepetéstől alig tudta visszatartani a könnyeit, de természetesen igent mondott a nagy kérdésre. Nem sokkal később megtartották az álomesküvőt, ahol direkt erre az alkalomra Timothy által szerzett dal is felcsendült.
Ennél meghatóbb lánykérést rég nem láttunk, igazán romantikus, és kreatív módon vallott szerelmet kedvesének ez a férfi.

Additional Info

Read 3355 times

Ajánló

A balkezesekről: kevesen tudnak erről a 10 tényről

Olyan érdekes tényeket osztok meg most veletek a balkezesekről, amiket eddig még biztosan…

15 zseniálisan okos iskolai megoldás, amit bárcsak a mi sulinkban is megcsináltak volna!

Életünk jelentős részét töltjük az iskolapadban, inkább utána sem számolunk, mennyit.…

Ha unalmas a futás az edző teremben

Ha unod a monoton futást az edzőteremben nézd meg ezt a videót és máris megtudod hogy…

27 fontos illemszabály, amit sajnos egyre többen elfelejtenek

Ezekkel az illemszabályokkal mindenkinek tisztában kéne lennie, de az etikett is nagy…

Egy elvált férfi tanácsai, házasságban élőknek!

Ez a férfi néhány nagyon fontos dolgot fogalmaz meg a házasélettel kapcsolatosan. 16 évig…

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!