Sidebar

Nem fogod el hinni azt, hogy kivel randizik Brad Pitt!

Nem fogod el hinni azt, hogy kivel randizik Brad Pitt!

Új sztárpár van születőben? Lehetséges, hogy Brad Pitt túl van a nehezén? Úgy látszik, hiszen egyre határozottabban állítják, hogy a sármos színész újra randizik, méghozzá nem is akárkivel, hanem a A Testtel!

Elle Macphersont és Brad Pittet egy romantikus randin kapták lencsevégre. Úgy látszik, nem titok többé, hogy a frissen elvált modell és Angelina Jolie volt férje között több van szimpla barátságnál.
A párt Hollywoodban szúrták ki legutóbb együtt, ahol izzott köztük a levegő egy szemtanú elmondása szerint. Állítólag alig bírták ki, hogy ne érjenek egymáshoz és a színész folyamatosan Elle hajával játszott, valamint a vállát simogatta.

 

wdwd 3864f


Először 1999-ben találkoztak a Jóbarátok forgatásán, amikor Brad még Jennifer Aniston férje volt. Ekkor mindketten feltűntek a sorozatban és azonnal szimpatikusak voltak egymásnak. Ezt követően Elle boldog házasságban élt milliárdos férjével és két gyermeket is született, majd 2014-ben Miamiba költözött.

 

se ad689


Ki gondolta volna, hogy a sors úgy hozza, hogy egyszerre válnak egyedülállóvá és a régi barátságból egy romantikus kapcsolat alakul ki?
Bár Brad még Elle válása után jó ideig élvezte az agglegény életet, most úgy látszik újra olyan életszakaszba lépett, amikor felvállal egy kapcsolatot.

Read 5285 times

Additional Info

Rate this item
(0 votes)
kedd, 27 június 2017 20:06

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!