Sidebar

szombat, 13 május 2017 11:18

Lerántjuk a leplet! Újabb titok derült ki Angelina Jolie-ról.-Ők Hollywood legnagyobb sminkmesterei

Rate this item
(0 votes)

Ők Hollywood sokat irigyelt üdvöskéi. Hogy mi a közös bennük? Bámulatos színészi alakításuk mellett irigylésre méltó módon sminkelik magukat. Lesd el a sztárok szépségtrükkjeit!


Emma Stone

Hollywood aranykorát idézi fenséges megjelenése. Imádja a többlépcsős arcápolást. Első lépés a hialuronsavas, hidratáló arctisztító, ami hidratálja a bőrét. Ezután jöhet az ápolás: esszenciális arcolajat használ bőre szépségének megőrzése érdekében.

A bőrtökéletesítéshez primert is használ, ami ragyogóvá teszi az arcbőrét, és segíti, hogy még tökéletesebb legyen az alapozás. Imádja a könnyű folyékony alapozót, amivel egységesíti a bőrszínét, púderrel fixálja a végén, hogy tökéletes legyen a megjelenése.

 

eee e0dd3
Emma Stone megjelenése Hollywood aranykorát idézi
Forrás: AFP


Rózsás árnyalatú arcpirosítóval emeli ki az arccsontját. Szemöldökét szemöldökceruzával élénkíti, majd száliránynak megfelelően kifésüli a felesleget. A szemfestéshez először homokszínt satíroz a mozgószemhéj egészére, majd bronz barnát a szemhéj külső széléhez és picit az alsó szempillatőhöz vékonyan. Arany színnel kiemeli a mélyítővonalat, és egy kifelé vastagodó fekete tusvonallal koronázza meg a szemfestését. A szempilláit szintén fekete, dúsító hatású szempillaspirállal festi ki. Ajkára általában a kedvenc Hollywood Red árnyalatú ajakrúzsát használja.


Angelina Jolie

A színésznő körül csak úgy sistereg a levegő. Kifinomultan tökéletes. Mi elbűvölő szépségének titka? Nagy gondot fordít a bőre ápolására, odafigyel a táplálkozásra, valamint a bőséges folyadékpótlásra. Sminkjének tökéletessége a láthatatlan primer, mely egységesíti a bőr szerkezetét, ezután lényegesen kevesebb alapozóra van szükség

 

tt 66e0d
Angelina Jolie mindig kifinomultan tökéletes

Forrás: Newsweek Magazine


El szokta hagyni a pirosítót, hogy még ártatlanabb legyen megjelenése. Szemöldökének íve és színe mindig élénk, ezáltal még kifejezőbb a szemhangsúlya. Mozgó szemhéjára világos, púderszerű szemhéjpúdert tesz, tiszta és ártatlan hatást kelt, majd a szemét kifelé vastagodó tusvonallal emeli ki, amit finoman elsatíroz. Alul a szem külső szélétől a szemközépig szép átmenettel vékonyan hangsúlyozza barna szemhéjpúderrel a szempillatövét, így fokozva szemének titokzatosságát. Szempilláit fekete dúsító szempillaspirállal bolondítja meg. Telt ajka általában természetes árnyalatú, de ha az esemény megkívánja, érzéki vörös ajakrúzzsal fokozza a hatást.

Margot Robbie


Az új Marilyn Monroe, mondják a „rossz nyelvek”, és talán nem is véletlen, hiszen ultra nőies megjelenése, kisugárzása maradandó élményt nyújt. A sztár ötvözi a klasszikus, halhatatlan sminket a fashionista újdonságokkal, amitől még izgalmasabb a karaktere. A porcelánszerű tökéletes bőrének a titka, hogy kókuszolajjal ápolja, és a sminkelés előtt pórusminimalizáló primert használ.

 

dddd 32a3f
Margot Robbie-t az új Marilyn Monroe-nak nevezik
Forrás: AFP


A HD finomságú folyékony alapozót kézzel masszírozza be, majd transzparens porpúderrel fixálja. Szempillái tövét finoman egy középbarna árnyalatú szemhéjpúderrel hangsúlyozza, amit kontúrmentesen elsatíroz, ezért olyan finom a tekintete. Fent a szempillái tövébe fekete, ultravékony tusvonalat húz. Szempilláit természetes hatású fekete szempillaspirállal festi. Szemöldökét élénkíti, majd felfelé fésüli, hogy könnyed legyen a kinézete. Érzékien telt ajkát a trendi, narancsos piros árnyalatú ajakrúzzsal hangsúlyozza.

Additional Info

Read 6833 times

Ajánló

SZÍNÉSZEK, AKIKET NEM LÁTHATTUNK FIATALON, EGÉSZ MOSTANÁIG!

Van néhány olyan nagy világsztár, akik idősebb korukra lettek híresek, úgy ismerte meg…

Levél egy kisfiútól, aki Pokémon lázban ég

Egy kisfiú , aki Pokémon Go lázban ég levelet írt a szomszédnak. Szerintem Te is…

Sokkoló tény, ennyi éve valójában a tested

Saját magad mérheted meg a következő módszerrel, hogy biológiai életkorod egyezik-e éveid…

Az 5 legerősebb nő a horoszkóp szerint! Te szerinted köztük vagy?

Ez az öt csillagjegy a legerősebb a nők között. Nem kőbe vésett szentírás, de mint minden…

Így lesz igazán lapos a hasad a hasbehúzástól!

Egy időben a felülések voltak a leggyakrabban alkalmazott gyakorlatok a hasizom…

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!