Sidebar

szombat, 06 május 2017 19:45

10 híres férfi, aki cicababák helyett vérbeli nőket választott

Rate this item
(0 votes)

Ha úgy akarnák, sorban állnának az ajtajukban a modellek, sőt talán sorban is állnak, de nekik más az igazi. Matt Damontól Jon Bon Jovin át Sebastian Vettelig színészek, zenészek és sportolók bizonyítják, hogy a sztárvilágban is az igaz szerelem a hosszú kapcsolat titka.


Híres férfi – modell feleség. Vagy legalábbis modellalkatú. Ha annyira nem is tolja túl a bizonyítást minden celeb, mint az apró bikiniben vonagló modell barátnőit havonta cserélgető Leonardo DiCaprio, ezzel a kis kiegészítéssel szinte általános érvényűnek mondhatjuk a tételt. Épp ezért is jelentenek üdítő kivételt az alábbi párok, akik nem férnek a skatulyába. Na meg azért, mert ezzel párhuzamosan mind hosszú ideje együtt vannak, boldogok, és ragyognak. Szerelemből házasodni jó ötlet.


Matt Damon és Luciana Barroso

A színész a Túl közeli rokon 2003-as forgatásán ismerkedett meg az argentin származású Barrosóval, aki akkoriban pultosként dolgozott egy bárban. 2005-ben házasodtak össze, ma már három lánygyereket nevelnek, és külön paktumuk van arról, hogy Damon egyszerre két hétnél többet nem tölt távol a családtól.

 

md 62b0c

 

Jeff Bridges és Susan Geston

A pár története sokban hasonlít Matt Damonékéra: szintén egy forgatás közben ismerkedtek meg, Geston ekkoriban pincérnő volt, és ők is három lányt nevelnek együtt. Ez a kapcsolat azonban még régebb óta, sőt sokkal régebben, egész pontosan negyvenkét éve tart (a házasság pedig pont négy évtizede). Jeff Bridges azt mondja, a legkedvesebb tárgya egy fotó, amely akkor készült, amikor először beszélgettek egymással.

 

qqq 524dc

 

Robert De Niro és Diahnne Abbott

Ez a házasság is két évtizede tart már (bár a pár közben néhány évet külön töltött), az ismeretség pedig még régebbre, egészen 1987-ig nyúlik vissza. Abbott, aki egyszerre dolgozott egy befektetési alapnál és egy étteremben, amikor utóbbi munkahelyén megismerte a színészt, azt mondja, nem forgószélszerű szerelemről volt szó, hanem fokozatosan melegedtek össze De Niróval.

 

rng adb04

 

Chris O'Donnell és Caroline Fentress

Még egy pár, akik idén ünneplik a huszadik házassági évfordulójukat. Az NCIS: Los Angeles sztárja még egyetemistaként ismerte meg jövendőbelijét, akivel nem kevesebb mint öt gyerek szülei. O'Donnell szerint a jó házasság titka az, hogy a megfelelő embert kell választani, folyamatosan dolgozni kell a kapcsolaton, és soha nem szabad dühösen aludni menni.

 

mmmmmm c44c3

 

Jon Bon Jovi és Dorothea Hurley

A középiskolai szerelemből 1989-ben házasság lett, és bár az énekes évtizedekig ügyeletes szívtiprónak számított (sőt sokaknál még ma is az), a négygyerekes pár a mai napig kitart. Dorothea szerint ez annak köszönhető, hogy egyforma ütemben és azonos irányban fejlődnek, míg Jon Bon Jovi azt mondja, ő az őrült látnok, aki folyton százfelé kap, a felesége pedig az, aki hozza a ragasztót, a tűt meg a cérnát, és rendbe teszi az ilyenkor keletkező repedéseket és szakadásokat.

 

jbj c3a95

 

Ethan Hawke és Ryan Shawhughes

A sztárok többsége által hajszolt szépségideál Ethan Hawke-ot sem érdekli – ez tulajdonképpen már első házasságából is kiderült, hiszen Uma Thurman volt a partnere. Második felesége, Ryan Shawhughes viszont még csak híres sem volt, amíg egybe nem keltek: csupán onnan ismerik egymást, hogy a nő egyetemistaként bébiszitterkedett egy rövid ideig Thurman és Hawke gyerekei mellett. És nem, megcsalásról szó sem volt, a szerelem csak Hawke válása után jött.

 

tttttt 67230

 

Sebastian Vettel és Hanna Prater

A modellek és a popsztárok a Forma–1-es pilóták körében is népszerűek – elég csak Lewis Hamiltonra és Fernando Alonsóra gondolni –, de a kivételek itt is megvannak. A Bébi Schuminak ma már végképp nem nevezhető négyszeres világbajnok, Sebastian Vettel például gyerekkori szerelmét vette feleségül, aki azóta már két gyereket is világra hozott. A német pilóta és párja egyébként kifejezetten vigyáznak a magánéletükre: Hanna alig mutatkozik a futamokon, a gyerekek érkezéséről is épp csak beszámoltak, és a lesifotósok is ritkán kapják le őket.

 

drdrrdr 7ec6d

 

Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith

A boldog házasság titkáról Pierce Brosnanék is sokat tudnának mesélni: lassan tizenhat éve mondták ki az igent, és közel negyedszázada vannak együtt, noha Brosnan özvegyként érkezett a kapcsolatba, a közvélemény pedig időről időre Smith túlsúlyán csámcsog. Nem akarjuk elkiabálni, de ezt a kétgyerekes párt már aligha robbantja szét bármi.

 

4434444 c68b8

 

Mark Webber és Ann Neal

Sebastian Vettelt és egykori csapattársát annak idején nem sok minden kötötte össze (és akkor még finoman fogalmaztunk), de egyvalami mégiscsak közös volt bennük, hiszen Mark Webber sem egy egyenszépséggel él együtt már hosszú ideje. Minthogy Ann Neal – aki egyben az ausztrál expilóta menedzsere is volt – emellett még 13 évvel idősebb is a férfinél, a média és a rajongók sokszor kimondottan rondán bántak a párral, de őket ez sem tántorította el, sőt. „Mondhatjuk, hogy lelki társak vagyunk” – foglalta egyszer össze a lényeget Webber.

 

sdsdsd 63a20

 

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness

Hugh Jackman nemcsak abban hasonlít Mark Webberre, hogy ausztrál és sármos, hanem abban is, hogy Deborra-Lee Furness személyében egy 13 évvel idősebb nő a partnere. Amikor találkoztak, még Furness volt a nagyobb sztár, de hiába fordult a kocka, Hugh Jackman azóta is imádja őt, sőt élete legjobb döntésének tartja, hogy 21 évvel ezelőtt összeházasodtak, a kapcsolatról pedig azt mondja: egyre jobb lesz.

 

jjjjjj f0455

 

Additional Info

Read 27490 times

Ajánló

A feleség eladja menyasszonyi ruháját az interneten a válás után. Hirdetésén minden érdeklődő hatalmasat nevet.

Ez az angol hölgy, aki Chesterfieldben lakik, nemrég feltette esküvői ruháját az eBayre,…

Mit árul el a cipőd a személyiségedről?

Többet, mint gondolnád! Azt mindenki tudja, hogy a nők igazi cipőmániások és minél több…

A legújabb 2017-es haj trendek!

Garantáltan mindenki meg fog bámulni a strandon, ha ilyen hajjal…

Kísérlet: Mennyire más arc, ha rágózol?

Ikerpárok mutatják meg ,milyen az az ember aki rágózva beszél:…

A fingás: 7 nagyon egészséges és meglepő hatása van a fingásnak

A mai társadalomban már sokkal jobban figyelünk a magánszféránkra. Amíg régebben esetleg…

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!