Sidebar

szombat, 20 május 2017 19:37

Ezek a legújabb tavaszi körömlakk trendek

Rate this item
(0 votes)

A tavaszt nem csupán azért várjuk évről évre, mert ilyenkor egyre hosszabbak a nappalok, többet süt a nap, nyílnak a virágok, lekerülnek a nagykabátok, hanem azért is, mert a sötétebb, komorabb árnyalatok után ismét a pasztell színek kerülnek előtérbe, legyen szó öltözködésről, vagy éppen manikűrről. Amennyiben igazán trendik szeretnénk lenni ebben a szezonban, akkor ötvözzük ezeket a gyönyörű lágy árnyalatokat játékos, geometrikus formákkal.

 

k 174c2


A nyári üde színben pompázó körömlakkok garantáltan jókedvre derítenek bennünket, amikor csak ránézünk. Rózsaszín, kék, zöld, barackszín, mályva… mindegy, a lényeg, hogy pasztell legyen. A rövidre vágott, kissé lekerekített körmökön szuperül mutat bármelyik pasztell árnyalat, a legbabásabbtól kezdve az alig látható nude színekig. Fontos, hogy körmünk ne legyen túl hosszú, hiszen a trend lényege épp a visszafogottság, az aprócska csavar, amit egy-egy pasztellszín képes produkálni. Igen, simán számíthatunk feltűnésre, hiszen a pasztell nem egyenlő az unalommal. Bátran válasszunk menta, égkék vagy épp fukszia árnyalatokat, pontosabban ezek finom megfelelőit.

 

k1 70ab0


Válogassuk össze kedvenc árnyalatainkat, és fessük ki velük kedvünk szerint egy vagy akár több színnel körmeinket. Ebben az évben ugyanakkor tovább hódítanak a geometrikus minták is, amelyeket bátran alkalmazhatunk manikűrünkben és kombinálhatunk pasztelles árnyalatokkal is.

 

k3 b0d57


A geometrikus manikűr elkészítéséhez nem kell mást tennünk, mint kiválasztanunk az alaplakk színt vagy színeket, felvinni azokat, majd hagyni megszáradni. Ezt követően a körömdíszítő lakkok vékonyított ecsetének segítségével, határozott mozdulatokkal rajzoljuk fel körmeinkre a kívánt mintát. A geometrikus hatás elérése érdekében érdemes ezt a köröm széleihez közel készíteni, hogy így még inkább hangsúlyosabbak legyenek az éles formák. Festhetünk akár négyzeteket vagy háromszögeket, a lényeg, hogy ügyeljünk arra, hogy a szélei elég élesek és jól láthatóak legyenek.

Additional Info

Read 1526 times

Ajánló

Milyen tetoválás illik hozzád? Elő a csillagjegyeddel!

KOS: Bátor, energikus BIKA: aki élvezi az életet IKREK: Lazaság RÁK: családszerető…

Ezt edd 3 napig vacsorára , nem hiszed el mi jön majd ki a testedből...

Azt akarod, hogy megfiatalodjon a tested? Akkor már ma edd ezt vacsorára. Ez a recept,…

4 jó tanács,hogy egy rutinszerűen működő párkapcsolatban hogyan legyünk boldogok

Bizonyára mindannyian találkoztunk már olyan párokkal, akik irigylésre méltó, boldog…

11 híresség az esküvője és majd a válása napján

Semmi se tart örökké, pláne a hírességek…

6 rémes divat dili a 80 as évekből. Emlékszel?

Ahogy minden évtizedet, a 80-as éveket is meghatároznak bizonyos stílusjegyek, amelyekre…

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!