Sidebar

szerda, 19 április 2017 10:29

6 mondat amitől egy férfi a falra mászik!

Rate this item
(0 votes)

Bármilyen hihetetlen vannak olyan beszólások és elszólások amiktől a férfiak egyből besokallnak! Ezert vigyazni kell vele hogy mikor mit mond, vagy kérdez egy nő! Íme, 6 kerülendő mondat!

Nézd, ez a nő milyen jól néz ki!

Ez a mondat - bár nem gondolnánk - sok kapcsolatot tesz tönkre. Erre a kérdésre, felvetésre ugyanis nincs jó válasz. Ha férfi azt válaszolja, hogy igen, tényleg, egyetért, akkor rögtön elfog mindenkit a féltékenység, ami veszekedéshez vezethet. Már csak azért is, mert a következő kérdés általában az, hogy "És szebb, mint én?" Ha a férfi azt válaszolja nem, akkor lehet hogy füllent, ha azt, hogy igen, akkor garantált a veszekedés.

Szép vagyok?

Nem ez a legjobb módja annak, hogy növeljük önbecsülésünket, hagyjuk, hogy a férfi ezt magától mondja. Ha a férfi valóban szereti partnerét magától is el fogja mondani, hogy szépnek látja a nőt. A lényeg, ha ki kell ezt provokálni, ott valami gond van.

Csak a mama kicsi fia vagy!

Ezt a mondatot - ha hosszútávú kapcsolatot szeretnénk - sose mondjuk. El kell fogadni ezt a tényt, ne akarjuk megváltoztatni. A mama kicsi fia az marad 40 évesen is. Erre fel kell készülni, el kell dönteni, hogy képesek vagyunk-e egy életet leélni így mellette.

Mesélj az exedről!

A legtöbb esetben mindkét félnek, tehát a férfinak is volt korábbi párkapcsolata. A nők gyakran kérik, hogy párjuk meséljen az előző barátnőjükről, főleg az intimebb részletekről. Az ilyen kérdésekkel csak elriasztjuk a férfit, soha nem fogjuk megnyerni a szívét, ha az előző kapcsolatairól faggatjuk.

Nem vagy vicces

Egy egészséges párkapcsolathoz hozzátartozik a mókázás is. Az, hogy a férfi nem süt el minden percben egy poént, nem jelenti azt, hogy nem szeret szórakozni, jól érezni magát. Tehát kétszer is meg kell gondolni, hogy azt mondjuk neki: "Meg kell tanulnod kikapcsolódni és szórakozni, nehogy unalmas légy!". Ezzel könnyen lehet üldözni a férfit. Vegyük figyelembe, hogy vannak introvertált emberek, akikkel kicsit másképp kell bánni. Esetleg csak szégyenlős vagy túl érzékeny a partner.

Nem értesz a divathoz

Nem érdemes megjegyezni, hogy a teremtés koronájának nincs ízlése. Inkább próbáljunk meg lassan megszabadulni a nem kívánt ruhadaraboktól úgy, hogy újakat vásárolunk neki. Esetleg menjünk együtt shoppingolni. Szakítás nem feltétlenül lesz egy ilyen kijelentésből, de nem fogja növelni a férfi önbecsülését.

Additional Info

Read 1866 times

Ajánló

16 + 1 érdekes előtte, utána kép, ami megmutatja, hogy miért is olyan fontos a fogszabályzó

Míg néhanyunk igazán szerencsés, hiszen tökéletesfogakkal született, addig sokan nagyon…

3 szuper és persze hasznos trükk, amit pillanatok alatt megcsinálhatsz a mobiloddal

Mutatunk 3 zseniális trükköt, amit te is megcsinálhatsz az okos telefonoddal. Néhány…

Hogy csinálhat valaki ilyet? 10 agyatlan ember.

Einstein mondása ismét igaznak bizonyult: “A világon két dolog végtelen: a világegyetem…

5 cipőmentő trükk, ezeket minden nőnek ismernie kell

Minden nő átélte már, hogy az új cipő viselése milyen fájdalmakkal járhat. Kényelmetlen…

A normális arc unalmas és ezek..?

Ősidők óta hagyomány az arcékszerek, arcfestés viselete, de hogy néz ez ki napjainkban?…

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!