Sidebar

péntek, 31 március 2017 07:57

Te hogyan szorítod ökölbe a kezed? Sok mindent elárul!

Rate this item
(0 votes)

Az hogy hogyan szorítod ökölbe a kezed az nagyon sok minden elárul rólad vagyis a személyiségedről, nem mindegy hogy is néz ez ki! Mindenki tudja hogy egyes gesztusokból es viselkedési formákból kiderülhet milyen emberek vagyunk vagy hogyan állunk egyes szituációkhoz illetve élet hehyzetekhez!

A nem szavakkal való közlés nem tudatos és nem szándékos közlésmód. Míg szavainkkal információt adunk át, addig a testtartásunkkal, mimikánkkal és gesztusainkkal az érzelmeinket közvetítjük. Nos, lássuk mai tesztünket! Szorítsd ökölbe a kezed és nézz rá. Melyik tartásban látod?

“A” kéz:

Ha erre hasonlít az ökölbe szorított kezed, akkor egy olyan személy vagy, aki szeret kissé mások fölött állni. Szereted, ha van tekintélyed és befolyásod, ha belépsz valahová és tudják ki vagy. Nem vagy ettől függetlenül egy arrogáns személyiség, mindenkivel jól kijössz, remek társaság ember vagy, szeretnek a barátaid és te is bárkiért bármit megtennél. Hihetetlen nagy talpraesettséggel áldott meg a sors, mindig minden helyzetben megvéded magad, utálod az igazságtalanságot. Ezek a tulajdonságaid tesznek téged érdekessé és különlegessé.

“B” kéz:

Erős személyiség vagy, de ezt csak a külvilág felé mutatod, közben pedig egy nagyon érzékeny és törékeny belsőd van. Nem nehéz megbántani téged, mégsem mutatod ezt azok felé, akikben nem bízol meg. Nehezen nyílsz meg bizonyos emberek felé, nehezen felejtesz és bocsátasz meg. Nem jellemző rád, hogy sok barátod van, de mégis arra a kevésre bármikor, bármiben számíthatsz. A te különlegességed, hogy aki a barátodnak mondhatja magát, megtalálta a világ legőszintébb és legmegbízhatóbb emberét.

“C” kéz:

Ha erre a kézre hasonlít az ökölbe szorított kezed, akkor nehezen nyílsz meg, tele vagy titkokkal és félelmekkel, olyan, mintha valamiért szeretnél kissé elbújni a világ elől. Kevés barátod van, a párkapcsolatban sem vagy túl nyitott és ez sokszor depressziós hangulatba is ejthet téged. Van valami a múltadban, ami nem enged téged felszabadulni és ami miatt nem tudsz megnyílni a külvilág felé. A te különlegességed azonban mégis egy rejtett báj, ami a félénk tekinteted mögött lakik és amit ha valaki meglát, rabul is ejti.

Additional Info

Read 3453 times

Ajánló

Az eredmény lenyűgöző! Egy pólóba csavarta a nedves haját egy éjszakára

Akinek egyenes a haja, tudja, hogy milyen időigényes elkészíteni egy göndör frizurát. Aki…

Hihetetlen, de Ők soha többet nem fognak rendelni semmit az interneten

Az online vásárlás nagyon kényelmes és könnyű elveszni a megfelelő áruk kiválasztásban,…

Mi az amit a nő keres egy kapcsolatban? – A biztonság iránti vágyról

Ősi ösztönként bennünk van a biztonság iránti vágy, ami alapvetően két pilléren nyugszik:…

Gatyába ugrás jó magasról, az sem jelent gondot,de mi jöhet még ezután?

Ilyet sem láttam még, hogy valaki ilyen magasból leugrik és közben bele a gatyájába. De…

Mit árul el a cipőd a személyiségedről?

Többet, mint gondolnád! Azt mindenki tudja, hogy a nők igazi cipőmániások és minél több…

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!