Sidebar

csütörtök, 30 március 2017 22:59

Na Te mennyire vagy pletykás? A horoszkópod megmutatja!

Rate this item
(0 votes)

Sokszor hallhattuk már, hogy a nők pletykásak, mi most megmutatjuk mely jegyek a legpletykásabbak. Így tudni fogod, mely kolléganőktől, ismerősöktől kell tartózkodnod, mert biztos lehetsz benne, hogy kipletykálnak a hátad mögött!

Kos

Alapvetően nem pletykás, de hajlamos rá, hogy túlságosan hamar megítélje az embereket, még mielőtt többet megtudna róluk. Ítélkező típus.

Bika

Ő az akinek mindent elmondhatsz, esze ágában sincs pletykálni. Nem ő a pletykák indítója, de a kedvesével szívesen megbeszéli, mit hallott ma.

Ikrek

Számára a pletykálkodás a napi rutin része. Szeret mások felett ítélkezni. Mindegy, hogy ismerős, vagy ismeretlen ő mindenkiről pletykál. Nem érdemes túl sok mindent az orrára kötni.

Rák

Hamar megítéli az embereket és ha egy jó sztorit hall, azt nem tudja magában tartani. Szeret pletykálkodni, de nem rosszindulatú, egyszerűen képtelen csendben maradni.

Oroszlán

Mindenkiről tud mindent és úgy érzi, nem telhet el nap sem pletyka nélkül. Egy bögre kávé mellett szeret mások életében vájkálni, nem rosszindulatból teszi, egyszerűen csak kíváncsi.

Szűz

Kedvesnek tűnik, de rosszindulatú. Pletykál és ítélkezik mások fölött, még akkor is ha nem ismeri őket, számára ez a szórakozás.

Mérleg

Általában annyira határozatlan, hogy azt sem tudja, belefolyjon a pletykákba, vagy sem. Néha képes megállni anélkül, hogy beleszólna, de mivel alapvetően szeret mások életében vájkálni, ezért képtelen megállni, hogy időnként ne fecsegjen ki valakit.

Skorpió

Amikor csak alkalma van pletykál, sőt mi több általában ő a pletykák indítója. Számára ez egyszerűen jó móka, a mindennapok része.

Nyilas

Nem szeret pletykálni és kerüli is az olyan társaságokat, ahol a nők pletykálkodnak.

Vízöntő

Nyugodt természet, aki nem szereti a pletykát. Ha olyan társaságban van, ahol pletykálkodnak, inkább oda sem figyel, őt ez nem érdekli.

Halak

A körülötte lévők azt hiszik, hogy nem pletykás, egészen addig amíg meg nem ismerik, ő nagyon szeret másokról beszélni.

Additional Info

Read 2743 times

Ajánló

Jó beléjük harapni: 5 sütés nélküli torta

Általában az emberek szeretik az édességeket, főleg a tortákat. Minden háziasszonynak van…

Miért sétáltatja pórázon a gyerekét? Ez az apa elmagyarázza.

Minden szülő gondolt már arra, hogy bár pórázt adhatna a kisgyerekére, de csak kevesek…

Ilyen az , amikor egy ember beleugrik 1000 egérfogóba

Egyetlen hagyományos, lecsapós egérfogó is igen komoly fájdalmat tud okozni, nem hogy…

Íme a titkos recept!Hajvilágosítás házilag?

A hajfestés manapság már olyannyira elfogadottá és általánossá vált a társadalomban, hogy…

Bravúros alakítások: 14 színész akik ellenkező nemű szereplőt alakítottak

Vannak színészek, akik bátran elvállalják, hogy férfiként nőt, vagy nőként férfit…

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!