Sidebar

péntek, 16 június 2017 12:39

Szerinted, melyik ember a legostobább?-megmondjuk, hogy milyen személyiség vagy!

Rate this item
(0 votes)

Egy pofonegyszerű személyiségteszt, amiből kiderül, milyen személyiség lakozik benned.

 

eee d6e03


1.

Tipikus vezető személyiség vagy, aki könnyen ismerkedik és talál barátokat, és egyáltalán nem zárkózik el a külvilágtól. Akiket ismersz, megbíznak benned, korrekt embernek tartanak, és teljesen úgy gondolják, hogy számíthatnak is rád. Az egyedüli hibád, hogy rendkívül makacs vagy, és gyakran hozol elhamarkodott döntéseket. Szükséges lenne, hogy ne ugorj bele azonnal egy probléma megoldásába, hanem ötletelj, mielőtt döntést hoznál.

2.

Bölcs és előrelátó személyiség vagy, aki előbb jól átgondol mindent, mielőtt cselekedne, és akit semmi esetre sem az érzelmei vezérelnek. Az egyetlen rossz tulajdonságod, hogy hajlamos vagy olykor másra hárítani a felelősséget, de annak senki nem tudja az okát. Rossz tulajdonságod ellenére is kedvelnek, mert jófej vagy. Annyira, hogy ezt mások képesek is kihasználni és visszaélni vele, és ha nem vigyázol, a jó szíved fog a sírba vinni.

3.

Igazi álmodozó vagy, aki nem ám apróságokra vágyik, hanem lehetetlen terveket szövöget, és ami pláne, hogy sikerül is ezeket megvalósítanod. Emiatt kilógsz a sorból, csak kevesen értenek meg, kevés barátod van, de akit egyszer is beengedsz a szívedbe, azt sosem engeded el. Vigyáznod kell, mert érzékeny is vagy, így nagyon könnyen megbánthat az, akinek bizalmat szavazol.

4.
Fejlett személyiségű, határozott, kemény ember vagy, akinek mindenről megvan a maga véleménye. Saját magadért sosem félsz kiállni, nem rettensz meg a tömegtől, beszélni akkor is tudsz, ha nagy nyilvánosság előtt kell megszólalnod. A rendszer elleni lázadás abszolút nem áll távolt tőled, így nagyon vigyáznod kell, mielőtt bármilyen döntést hoznál. Ne ugorj fejest semmibe, jól gondolj át mindent, mielőtt cselekednél.

Additional Info

Read 13029 times

Ajánló

A NAGYMAMÁM BÁRHOVÁ IS UTAZOTT , EZT A FŰSZERNÖVÉNYT MINDIG MAGÁVAL VITTE. MA MÁR ÉRTEM, MIÉRT

Követem a példáját. Sőt, már a gyerekeim is. A nagyim még csak tinktúrát készített…

Hódi Pamela adásban bukott le

Feltették neki a kérdést. Ez volt a válasz. Bár Pamela remek édesanya és csodás társa…

BEJELENTETTÉK AZ ÚJABB MINIMÁLBÉR EMELÉST ÉS AZ ÖSSZEGÉT! MUTATJUK PONTOSAN MENNYIVEL NŐ A MINIMÁLBÉRESEK FIZETÉSE!

Ezek az információk a penzcentrum.hu oldalról származnak. Közzétettük, hátha érdekes…

Kár, ezeket a modelleket nem nevelték meg a szüleik

Sajnos videós bizonyíték nincs az esetről (bár szívesen megnéztük volna), de a Page Six…

Nemsokára itt a nyár: így előzheti meg Ön is a napallergiát!

A napallergia kellemetlen tüneteit akár az ablakon beszűrődő fény is kiválthatja.…

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!