Sidebar

szerda, 31 május 2017 19:56

Bűvös X, a te tenyereden is ott van. Különleges dolgot jelenthet

Rate this item
(0 votes)

Itt az ideje, hogy alaposan megvizsgáld a tenyered! Lehet, hogy megtalálod annak a bizonyítékát, hogy különleges vagy.


Egy betű, ami különlegessé tesz


A tenyérjóslás ősi tudománya szerint a tenyerünkön futó vonalak alapján meg lehet állapítani, milyen jövő vár ránk (karrier, házasság, pénz, egészség), de a személyiségünkről is pontos képet lehet kapni, írja a speakingtree.com.

Nagy Sándor, Makedónia királya például igen alaposan tanulmányozta, tanulmányoztatta a saját tenyerét, és nagyban támaszkodott arra, amit onnan ki lehetett olvasni. Korabeli források szerint olyan jelek, szimbólumok, vonalkapcsolódások voltak a kezén, amik hihetetlenül ritkák, sőt egyediek - talán ez tette "halhatatlanná" őt.

1111 6bde8

Nagy Sándor


A nagy királynak többek között egy betű is felfedezhető volt a tenyerén: az X. Ez hihetetlenül ritka, állítólag az emberek mindössze 3%-a mondhatja el ugyanezt magáról. Aki azonban rábukkan a jelre, az örülhet: különleges üzenete van.


X a tenyéren


A tenyéren lévő X árulkodik viselőjének jövőjéről és személyiségéről is. A hozzáértők szerint arra utal, hogy az illető erős és jó vezető, pontosan arra a szerepre termett, hogy másokat irányítson. Népszerű figura, akiért sokan rajonganak, aki tiszteletet tud kiváltani és aki nagy dolgokra hivatott. Komoly esélye van arra, hogy még halála után is emlegessék a nevét, emlékezzenek rá azért, amit véghez vitt.

 

0101 a3411
Ilyen, ha valakinek X van a tenyerén

Az ilyen embereknek van egyfajta hatodik érzékük, ami megsúgja nekik, mit kell, illetve mit nem kell tenniük. Ennek köszönhető az is, hogy remekül tudnak olvasni az emberekben, pillanatok alatt felmérik, kitől mit várhatnak. A hazugságot is kiszúrják, és bár megbocsátanak, de soha nem felejtenek.

Talán az sem meglepő, hogy akinek X van a tenyerén, az okos, eszes, intelligens, gyorsan gondolkozik, hatékonyan cselekszik, ezen képességek pedig segítik őt abban, hogy jó vezetővé váljon. Sokkal többre tartja a minőséget, mint a mennyiséget, és ezért meg is küzd. Apropó küzdés: erőben sem szenved hiányt, és itt most nem a testi erőre gondolunk, hanem a lelki bátorságra, kitartásra. Nem akkor áll meg, ha megijed, hanem akkor, ha elérte, amit akart, amit célul tűzött ki.


Híres emberek, X-szel a tenyerükön


Nagy Sándor mellett bizonyos források szerint a történelem más híres alakjainak a tenyerén is ott volt/van az X. Többek között:

Abraham Lincoln, az Amerikai Egyesült Államok 16. elnöke

 

444 fd332
Abraham Lincoln

 

Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke

 

333 4e52a
Vlagyimir Putyin

Mi a helyzet a te tenyereddel?

Additional Info

Read 5712 times

Ajánló

Félelmetes fotók a múltból ,a hideg futkos a hátunkon

Bármennyire is lenyűgöző és izgalmas az emberiség múltja, bizony megvannak a maga sötét…

Ez az a hétfő reggel, ami még a szokottnál is nehezebben indult

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni azt a hétfő reggeli alfa állapotot, amikor már…

Itt van 5 dolog, ami jót tesz a hajadnak

Egészséges és hosszú hajra vágysz? Íme 5 tipp, aminek segítségével javíthatsz hajad…

10 nő-típus ,ami egyetlen férfinak sem kell!

Jó, ha tudjuk, mennyire vonzza, vagy mennyire taszítja a pasikat az a nőtípus, akit…

Így megtudhatod, hogy mi okozza a kínzó fejfájásodat!

A fejfájás szörnyű érzés. Azonban a fájdalom is több fajta lehet és a tünetekből…

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!