Sidebar

kedd, 09 május 2017 16:31

Leélhetem vele így az életem? Szeretem, de büdös.

Rate this item
(1 Vote)

Későn érő típus voltam, és huszonkét éves koromig egyetlen fiúval sem randevúztam. A főiskola utolsó évében ismerkedtem meg a barátommal.


Néhány hónapnyi együtt járás után lettünk egymáséi. Nagyon szépen alakult a kapcsolatunk, igazán nem lehet okom panaszra: hasonló a világlátásunk, az értékrendünk, és mindketten családot, gyerekeket szeretnénk rövidesen.

Ezért nem lepődtem meg, amikor Tamás néhány hónappal ezelőtt, a huszonhatodik születésnapomon megkérte a kezem. Igent mondtam, és abban a pillanatban azt is gondoltam, hogy én vagyok a világ legboldogabb embere. Nem akartam bevallani még magamnak se, és bármennyire is szeretném eltitkolni még saját magam előtt is – valami nagyon is zavar Tamásban.

Már a kezdetektől bennem volt, de igazán az elmúlt két évben erősödött fel az érzés. Nincs mit tenni, alig tudom palástolni: nagyon zavar Tamás testszaga. Pedig nem izzad, ápolt fiú, dezodort is használ, és mégis. Sokszor előfordul, hogy közel hajol hozzám, főleg ha megcsókol, szinte megüt a kellemetlen szag. Igyekszem, de egyre nehezebb leplezni a reakciómat.

Főleg olyankor a legnehezebb, amikor együtt vagyunk az ágyban. Én is kívánom őt, és igazán jól érezzük magunkat az ágyban, de van, hogy egyszerűen vissza kell tartanom a lélegzetem, annyira zavar a szaga (és hogy emiatt ne múljon el a vággyal teli érzés).

Csak a legjobb barátnőmnek mertem ezt elmondani, aki azt mondta, hogy olykor-olykor senkinek nem jó az illata, és ehhez hozzá kell szokni egy kapcsolatban. De mi van, ha nem csak olykor-olykor? És mi van, ha a végén már mindig ezt és csak ezt fogom érezni? Leélhetjük így az életünket egy férfival?

Additional Info

Read 9970 times

Ajánló

Meglepő dolog derült ki azokról, akik szokása harapdálni a körmüket...

Leginkább gyerek-, de gyakran felnőttkorra is megmarad egyeseknek az a fura szokásuk,…

A legdurvább szívatások

tt van pár ötlet, hogy hogyan szívasd halálra a környezetedben élőket. Ha velem…

FIGYELJ ODA, HA GYAKRAN KARIKÁS A SZEMED! NAGY BAJT JELEZHET.

Ez a 10 teljesen hétköznapi tünet nagy bajt jelezhet! Karikás szem: ha nem aludtál…

Erre senki se számított: asrác megakarja ütni a barátnőjét, ám ekkor....

Undorító a férfi viselkedése-egy kis veszekedés volt a férfi és a nő között, amikor a…

14 igazán "jó" kisgyerek, aki szemérmetlenül kicselezte az oktatási rendszert

Mindannyian próbáltunk már meg hantázni egyet gyerekkorunkban annak reményében, hogy így…

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!