Sidebar

szerda, 03 május 2017 15:06

Hogyan bókolj egy férfinek? Bókok, amiket értékelni fognak

Rate this item
(1 Vote)

Mindig is azt gondoltad, hogy a férfiaknak nincs szükségük arra, hogy a nők bókoljanak nekik? Hát ebben tévedtél! A férfiak is elvárják, hogy értékeljük őket és bókoljunk nekik. Ettől magabiztosabbak lesznek, és sokkal jobban fogják érezni magukat. A bókok és értékelések jelentős szerepet töltenek be egy párkapcsolatban.

A kedves által kimondott bók, ami többet ér minden szónál, nagyon is jól tud esni a férfiaknak. Alábbi cikkünkből megtudhatod, melyik öt bóknak örülnek leginkább a férfiak, így máris bevetheted őket, hogy elcsábítsd szíved szerelmét.

De hogy miért is olyan fontos a bók? Egy bók növelni fogja a párkapcsolati intimitást, a férfi értékelve fogja érezni magát és tudni fogja, hogy rád mindig számíthat. Egy szép szó arra is késztetheti a férfit, hogy sokkal jobban értékelje a mellette lévő nőt, sokkal nyitottabb és őszintébb lesz vele szemben.

Íme 5 bók, amivel dicsérheted a párod:

1. Tetszik, ahogyan gondolkodsz!

A férfiak többségének tetszik az, ha a külsejüket, az izmaikat dicséred, azonban sokkal jobban fogják értékelni azt, ha az eszüket, az intelligenciájukat értékeled.

2. Vonzó vagy, amikor egy jó döntést hozol!

Ha olyan párod van, aki nem tud könnyen dönteni, akkor minden bizonnyal jól fog esni neki az, ha biztatod a döntések meghozatalában. Ettől jól fogja érezni magát, mivel azt fogja gondolni, hogy jól döntött.

3. Szeretlek nézni!

Egy párkapcsolatban az egyik legszebb, legvonzóbb és legszexibb dolog az egymásra figyelés. Lehet, szereted nézni, ahogyan főz vagy teregeti a ruhákat, vagy tetszik, ahogyan alszik. Tanuld meg, miként éreztetheted egy férfivel azt, hogy fontos neked csupán pár kis gesztusból vagy pár szóból. Ha elmondod neki, hogy szereted nézni azt, amit csinál, azt fogja érezni, hogy tetszel neki, még akkor is, ha ő épp nem próbál szexi lenni.

4. Érzem, hogy melletted biztonságban vagyok!

Mondd el a férfinek, hogy az ő karjai között biztonságban érzed magad. Ha ezt hallja, rögtön beléd fog szeretni. Ez amiatt van, mert ezzel röviden azt mondod el neki, hogy megbízol benne, hogy erős, felelősségteljes, okos és értékelt. Végülis, nem épp ezeket a tulajdonságokat szereti hallani minden férfi a nőktől?

5. Inspirálsz arra, hogy több legyek!

Minden férfi egy hősnek képzeli magát. Ha azt mondod neki, hogy ő inspirál téged arra, hogy több légy, mint ami vagy, akkor ezzel a bókkal tényleg hősnek fogja érezni magát. Úgyhogy legközelebb, ha olyat csinál, amivel biztat valamiben téged, mondd el neki, hogy hálás vagy érte és hogy lenyűgöz.

 

gtgttt 4b1d0

Additional Info

Read 4390 times

Ajánló

Recept a boldogsághoz, egy híres orvos tanácsai

Andrej Kurpatovot bátran nevezhetjük népi pszichológusnak. Ez az orvos sok embernek…

Tinik, Ők az internetről rendelték meg a báli ruhájukat

A ruha olcsó, a képen nagyszerűen néz ki, az ember lánya megrendeli, majd izgatottan…

Nem tűnnek valósnak, pedig…

Trükközés a fizikai törvényekkel, a látásunkkal, érzékelésünkkel – és a fényképezőgéppel.…

12 lenyűgöző férfi átalakulás, nézd csak!

Akárcsak a nőknél, a férfiaknál is nagyon sokat jelent egy új frizura. A következő képek…

Ezekről az április 1-i szívatásokról hallottunk

Lehet találsz őrült ötleteket jövőre egy kis ''baráti''…

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!