Sidebar

hétfő, 01 május 2017 20:03

Neked hány vonal van a csuklódon? Meglepő miről árulkodik!

Rate this item
(0 votes)

A karkötő vonalán, ha alaposan megfigyeljük minden embernek általában 2-3 vonal látható a csuklóján. A legszerencsésebb természetesen az, akinek 3 vonal látható, de már az elsőnek is jelentősége van. Az alábbiakban megtudhatod, hogy mit is jelentenek pontosan ezek a vonalak.


Az első vonal az egészségünkről, és egy aktív, tevékenységekben gazdag életmódról árulkodik. Ha ez a vonal jól látható, akkor azt jelenti, hogy egy nyugodt, és elégedett életet élünk, helyesen táplálkozunk, így nagy az esélye annak, hogy sokáig fogunk élni. Ha nem látszik rendesen ez a vonal, vagy töredezett, szakadozik, akkor ideje elgondolkozni azon, hogy változtassunk életmódunkon. Ha nagyon szaggatott a vonal, akkor azt jelenti, hogy túl stresszes életet élünk, és valami régi, gyerekkori trauma nem hagy nyugodni.

A második vonal, ha tisztán látható, azt jelenti, hogy nagyon szerencsések vagyunk az életben, sok sikeres esemény vár még ránk. Ha nagyon élesen látszik, akkor pénzügyi sikerek várhatóak, de legyünk figyelmesek, mert, ha halványulni kezd, akkor kisebb csőd köszönthet ránk.

A harmadik vonal már kevés embernél látható. Ha egyenes, és folytonos, akkor azt jelenti, hogy nagy hatással lehetsz mások életére, pozitívan befolyásolhatod az ismerőseidet. Egészen biztosan mindenki büszkén néz fel rád.


Van, akinél egy negyedik vonal is megfigyelhető, de ez csak nagyon ritka esetben fordul elő. Ez a hosszú élet, a nagy, és boldog család jelképe.

Additional Info

Read 20996 times

Ajánló

Felháborító Történet:Elszakította Édesanyjától A Kisfiát Egy Pesti Buszsofőr

A kisfiú még felszállhatott egy budapesti járatra, azonban az édesanya előtt bezárta az…

19 ember, nekik nagy valószínűséggel ‘fénymásolók’ lehettek a szüleik

A genetika, pontosabban maguk a gének egyszerűen csodálatosak. Nekik köszönhetjük többek…

Nézd mi történik, ha 20 másodpercig egy citromot a mikrohullámú sütőbe teszel… ha én ezt tudtam volna…

Frissen facsart citromlé, sokan készítünk belőle frissítő limonádét. De rengeteg…

Egy átlagos nap a gyerek és az anyuka szemszögéből

Az anyuka úgy érzi, rohanós, feladatokkal teli, fárasztó nap áll mögötte, sikerült…

14 gusztustalan fotó, ami biztos hányingert fog okozni!

Lehet, hogy furcsán hangzik, de az undor az egyik legalapvetőbb emberi érzés. Ez is…

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!