Sidebar

szerda, 12 április 2017 15:41

3 ok, amiért egy nőnek nem számít, helyes-e a pasija

Rate this item
(0 votes)

Bizonyára neked is van az ismerősi körödben olyan pár, ahol az igen szemrevaló nőnek a párja nem éppen egy Brad Pitt-féle álompasi külsejével rendelkezik. Hiszed vagy sem, ennek legtöbbször nem a pénz az oka!

 

ef 3b957


01. A nők biológiailag jobban vonzódnak egy bizonyos társadalmi státuszhoz.

És itt nem arra gondolunk, hogy egy pasi minél magasabb pozícióban, minél gazdagabb legyen, minél drágább és nagyobb autóval rendelkezzen és lehetőleg havonta egyszer Dubaiba, Thaiföldre és az USA-ba is el tudjon vinni minket. Hanem itt inkább a szociálisan intelligensebb férfiakra gondolunk. Legyen olvasott, okos, szórakoztató a férfi, meg tudjon minket nevettetni, tudjon újat mondani, el tudjon minket bűvölni az eszével, az erejével, tudjunk akár hajnalokig nagyokat beszélgetni mindenféle dolgokról. Gondolj csak bele, az ősemberek idejében is az a férfi vonzotta legjobban a nőket, aki minél több, minél nagyobb állatot tudott levadászni erejének és ügyességének köszönhetően, és aki tüzet tudott csiholni. Akkor sem az számított, hogy hány kocka van a hasán, vagy hogy Calvin Klein modelleket megszégyenítően jóképű. Az alfa hím, a domináns, a vezető, a családfőnek való, ezek vonzzák valójában a nőket!

 

 


02. A férfiak bizonyos dolgokkal vonzóbbá tudják tenni magukat.

Vonzódunk az alfa hímekhez, a vezető egyéniségekhez, a biztonságot nyújtó férfiakhoz, a humoros és intelligens pasikhoz és a társadalmilag leginkább megfelelő emberekhez. Nem olyan nehéz tehát rájönni, hogy mi is kell nekünk, nőknek. Így pedig a pasik akár egy-két dolgot megváltoztatva rögtön vonzóbbá tudják tenni magukat. Egy-két új vicc, egy-két olyan elejtett mondat, amiből úgy érezzük, hogy mellette biztonságban érezhetjük magunkat, esetleg egy új, magasabb munkahelyi pozíció és máris jobban fognak a nők vonzódni hozzá.

 

hfff 5052e


03. A külső nem életünk végéig szól.

Fiatalon nézhet ki jól egy pasi, lehet kockás a hasa, sima az arca, ránc nélküli. Aztán elkezd idősödni és még az is előfordulhat, hogy a ráncok és az ősz hajszálak megjelenésével még jobban fog kinézni. Tudjátok, a pasikra azt mondják, hogy olyanok, mint a bor: minél idősebb, annál jobb. Azért náluk is eljön az a kor, amikor már az ősz hajszál is és a ránc is túl sok. Na azokban az időkben lesz majd nagyon fontos, hogy most olyan pasit választasz, akivel akkor majd például jókat tudtok beszélgetni, nevetni együtt, kirándulni, sétálgatni, vagy csak úgy együtt lenni. Akár 10-20 évig is.

h7 7b3db

Additional Info

Read 7579 times

Ajánló

Ezt a 4 dologot minden pasi imádja egy kapcsolatban

Nem is gondolnád, hogy a fiúk is pont úgy szeretik a kis apróságokat egy kapcsolatban,…

Elképesztő! Te álmodtál már vele? Ezrek álmodnak ugyanazzal a férfival! Kattints!

Előfordult már hogy olyan különös álmod volt amitől a nap további részében sem tudtal…

Merész és meredek próbálkozás egy csoda szép autóval

Ha sosem próbálsz ki semmit, akkor nem tudod meg milyen. Autósunk igen merész dologra…

Reggeli rossz szokások, ami miatt meghízol

Nagyon nem mindegy, hogyan kezdjük a napunkat. A reggel a legfontosabb időszak, emiatt…

Nemsokára itt a nyár: így előzheti meg Ön is a napallergiát!

A napallergia kellemetlen tüneteit akár az ablakon beszűrődő fény is kiválthatja.…

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!