Sidebar

kedd, 04 április 2017 15:29

A nők is szemügyre veszik a férfiakat. 5 testrész, mely a hölgyek fantáziáját beindítja.

Rate this item
(0 votes)

Mi férfiak, pontosan tudjuk, hogy a nők mely testrészeit szeretjük a legjobban szemügyre venni: a mellét, a fenékét, esetleg a lábát? Azt viszont nem tudjuk ilyen biztosan, vajon a hölgyeknek mi kelti fel rajtunk férfiakon legjobban a figyelmét.


Az amerikai Illinois állami egyetem közölt egy felmérést a női hallgatók azon kedvenc férfitestrészeiről, amelyek legjobban felizgatják őket:

1. A fenék
Talán az eredmény kicsit meglepő, de a felmérésben részt vett hölgyek első helyen a férfiak fenekét helyezték. Talán van benne realitás, hogy ha hátulról néznek meg a hölgyek egy férfit, akkor ők is inkább a hátsójukat nézik, mint a tarkójukat.
A felmérés eredményének ellenére, azért még ne fizessünk elő egy fenékizom-erősítő gépre és aerobikozni se kezdjünk el, arra viszont ügyeljünk, hogy a nadrágunk ne lógjon hátul, hanem maradjon feszes.

2. A váll
A hölgyek ösztönösen a jobb szexuális képességekkel azonosítják a széles vállakat, állítja a tanulmány. Ha nem jó a tartásunk, vagy gyengék a vállaink: irány a konditerem!
Szerencsére ez egy olyan testrészünk, amelyen könnyedén tudunk változtatni, sajnos az arcunk szépségét és a magasságunkat nem tudjuk korrigálni.
A felmérések szerint azokhoz a férfiakhoz, akiknek arányosan nagyobb a válluk a csípőjükhöz képest, a hölgyek jobban vonzódnak, úgyhogy uraim van értelme ebbe a testrészünkbe fektetni.


3. A karok
A megkérdezett lányok egy jelentős része az izmos, erős karokra esküdött. Azt mondták, a karon lehet legjobban meglátni, hogy törődünk a testünk “karbantartásával ” és a hölgyek azt sem titkolták el, hogy szeretik, amikor egy férfi karizmai kidudorodnak a póló vagy ing alól.
Egy erős kar azt is jelenti szerintük, hogy bármitől meg tudjuk védeni a őket, vagy esetleg könnyedén fel tudjuk kapni az ölünkbe is.

4. A mellkas
A nők elsősorban az atletikus, kisportolt testalkatot keresik, mikor párt választanak: széles vállak, vékony csípő, és erős mellkas.
A legtöbb nő a felmérésben is azt mondta, hogy nem a , kigyúrt férfiakat keresi, hanem az arányos felépítésűeket. Ehhez hozzájárul a mellkas is, aminek nem kell túlzottan erősnek lennie, csak legyen kidolgozott, izmos és feszes.

5. A vádli
Kevés dolog teszi tönkre annyira az összképet a strandon, mint amikor egy férfinak izmos, kidolgozott felsőteste van, de a lába nagyon vékony. (Viccesen: Hiába vagy “kibaszva”, ha a lábad mihaszna.) Ha nem akarunk nevetségessé válni, akkor bizony rendesen rá kell dolgoznunk a lábainkra, különösen a vádlijainkra: a felmérésben választ adó nők szerint ugyanis azokon egyértelműen megmutatkozik, hogy mennyire vagyunk arányosak és hogy mennyit törődünk testünk teljes egészével.


Igazában egyikünknek sem kell görcsösen ráállnunk az itt felsorolt 5 testrészünk fejlesztésére, de biztosan nem árt, ha tudjuk, hogy mik izgatják és csigázzák fel a párunkat, kedvesünket

Additional Info

Read 2466 times

Ajánló

Alig van testzsírja, ezért úgy néz ki, mintha nem lenne bőre

Strebl, mint az sejthető, borzasztó szigorú életmódtervet tart, de a testedzést egyébként…

ha a mama pici fiával kezdesz randizni,ezt az 5 dolog, amit tudnod kell

Nemrég kezdtél randizni azzal a cuki fickóval, aki aranyos és figyelmes, de pár héten…

NEKED MIT MESÉL AZ ORROD A JELLEMEDRŐL?

Fiziognómia – ez egy módszer a személyiségi jegy és lelki állapot megállapítására az…

Láttál már ilyet? Átlátszó hal!

Mint a szakértők álláspontja szerint kiderült, hogy a Salpa maggiore nevű különleges…

Nőknek és férfiaknak is-Tavaszi bőrápolási tippek

Az évszakváltás automatikus velejárója a megújulás. Nemcsak a természet, mi magunk is, és…

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!