Sidebar

Ilyen az, amikor van értelme a kés alá feküdni…

Ilyen az, amikor van értelme a kés alá feküdni…

Erre találták ki a plasztikai műtéteket, nem pedig kacsaszájak és lufikeblek felfújására…


Ez a lány egész életében csúfolódások áldozata volt, köszönhetően igen markáns orrának és nem túl előnyös arcvonásainak. A gyerekek sokszor nagyon kegyetlenek, és aki egy picit is kilóg a sorból, sokszor aljas módon bántják, és bele se gondolnak, a szavaknak mekkora ereje van. Örök életre nyomot hagyhat az emberben a sok csúnya szó, a nevetségessé tétel. Nem csoda hát, hogy ez a lány arra spórolt egész életében, hogy kés alá feküdjön, és örökre leszámoljon az őt kísértő démonokkal.

Két állműtéten és egy orrműtéten esett át, és ledobott magáról egy laza 18 kilót is. Az eredmény magáért beszél. Mintha nem is ugyanaz az ember lenne, elképesztő! Megérdemelte, hogy végre olyan külseje legyen, amilyet mindig is szeretett. De reméljük ha gyerekvállalásra kerül sor, leendő gyermekei apjának azért megmutatja, hogyan is nézett ki valójában, nehogy a szülőszobában érje meglepetés az apukát

rrrr 82afd

Read 247 times

Additional Info

Rate this item
(0 votes)
péntek, 30 június 2017 20:49

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!