Sidebar

szombat, 24 június 2017 14:45

FIGYELJ ODA, HA GYAKRAN KARIKÁS A SZEMED! NAGY BAJT JELEZHET.

Rate this item
(0 votes)

Ez a 10 teljesen hétköznapi tünet nagy bajt jelezhet!

Karikás szem: ha nem aludtál eleget, ne csodálkozz, de ha megfelelő életmód mellett is sötét karikák díszítenek, az a vérszegénység jele lehet!

Elfehéredő ujjvégek: a Raynaud-szindróma tünete, ami miatt a hideg hatására begörcsölnek az erek, és nem lesz megfelelő a vérellátásuk.

Homályos látás: Ha gyakran fáradtak a szemeid és egy nap végén nehézséget okoz normál távolságból elolvasni táblákat vagy felismerni valakit, akkor irány a szemész!

Ha foltok úszkálnak a szemed előtt, vagy egyszer csak hirtelen pöttyöket látsz, akkor is fordulj a szemészhez, mert ez a szürkehályog egyik korai jele!

"Hangos" a gyomrod. Ha ritkán fordul elő, nincs gond, de ha rendszeresen koncert kíséri az emésztési folyamataidat, esetleg fáj is, akkor irány az orvos!

Hámló bőr: egyértelmű jele a vitaminhiánynak. Ezen kiegyensúlyozottabb étrenddel és rendszeres bőrradírozással tudsz segíteni. De ha viszket is, az valószínűleg gomba, amit ne próbálj meg egyedül kikezelni!

Ha hirelen megváltozik a szaglásod, esetleg nem érzel bizonyos szagokat, akkor azonnal fordulj orvoshoz! Komoly idegrendszeri elváltozás is okozhatja, illetve egy durva vírus is lehet az ok.

A szem tikkelése általában a szem túlerőltetését jelzi. Ilyenkor pihentesd, és töröld át langyos kendővel. Ha rendszeres a probléma, akkor viszont idegrendszeri gond is lehet!

A fülcsengés is az előzőhöz hasonló probléma: ha néha fordul elő, akkor a nagyobb zajterhelés válthatja ki, de rendszeres előfordulás esetén betegséget jelez!

Elmozdult vállízület: Ha te is azok közé tartozol, akik furcsa szögben is el tudják mozdítani a vállukat, akkor a vállízület és a lapockák kapcsolódása túl laza. Ez lehet veleszületett dolog is, vagy okozhatta sportsérülés, de fokozott odafigyelést igényel. Könnyebben érhet így baleset.

Additional Info

Read 3389 times

Ajánló

A tanári kar fuldoklott a nevetéstől.Dolgozat a női mellről.

El tudom képzelni a tanár arcát, amikor ezt elolvasta! Ilyenkor az egész tanáriban…

Amit a férfiak nem tudnak kezelni-Az erős nők 10 tulajdonsága

Mi tesz erőssé egy nőt? Nem Xénáról, a harcos hercegnőről, sem egy birkózó vagy egy…

A te barátnődre jellemzőek ezek? 12 nőtípus, akik a legalkalmasabbak házasságra.

Mik azok a tulajdonságok, amelyek ha megvannak egy nőben, a férfi soha az életben nem…

Bravúros alakítások: 14 színész akik ellenkező nemű szereplőt alakítottak

Vannak színészek, akik bátran elvállalják, hogy férfiként nőt, vagy nőként férfit…

A gazdagság ellenére is nagyon fukarok ezek a sztárok

A legnagyobb sztárokról azt gondolnánk, hogy ennyi vagyonnal a zsebükben nem jellemző…

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!