Sidebar

szerda, 14 június 2017 20:28

Súlyos ok volt a háttérben: 6 hónapja nem mosott hajat a nő, most fodrásznál volt

Rate this item
(0 votes)

A fodrászt is szíven ütötte az ok.
Egy wisconsini fodrászszalonba egy nagyon ápolatlannak tűnő nő sétált be nemrég, és az összes hajápoló terméket elkezdte leszedni a polcról. Kate Langman, az egyik ott dolgozó fodrász odament hozzá, és megkérdezte, segíthet-e neki valamiben.

Bár lehet, hogy más elküldte volna, ő nem tette, sőt, beszélgetésbe elegyedtek, és kiderült, hogy a nő már hat hónapja nem mosta meg a haját, és több hete ugyanabban a kontyban hordja, de nem igénytelenség, hanem egy nagyon szívszorító indok állt ennek a hátterében.

Ezért nem mosta meg a haját

A nő ugyanis régóta nagyon súlyos depresszióval küzdött, ami miatt teljesen elhanyagolta a külsejét. A fodrászt szíven ütötte a története, és azonnal felajánlotta neki a legközelebbi szabad időpontját.

- Egy nagyon közeli családtagom, aki ugyanezzel a komoly betegséggel küzd. Tudtam, hogy ha engedem őt kisétálni azzal a sok termékkel, amire ráadásul rengeteget költ, semmi változás nem történik majd. Ezt pedig újabb bukásként élné meg, ami csak súlyosbítaná a betegségét - mondta Kate a Huffington Postnak. A nő azonban nem jelent meg a megbeszélt időben, és bár kért új időpontot telefonon, többször is lemondta. A fodrásznak pedig elmondása szerint szinte megszakadt a szíve, mert nagyon szeretett volna segíteni rajta.

 

d33 e8d22


Végül azonban szerencsére egyszer csak megjelent, és kérte, hogy csinálják meg a haját.

- Amikor megláttam, megnyugodtam. Olyan jó érzés volt, hogy mégis el akar indulni a változtatás útján - mesélte Kate, aki nyolc órán keresztül dolgozott a nő frizuráján, és egyszerűen gyönyörű lett az eredmény.

- A végén csillogást fedeztem fel a szemében. Azt szerettem volna, hogy tudja, hogy van valaki, aki segíteni akar neki, és akire számíthat - tette hozzá a fodrász, aki a Facebookon osztotta meg a különleges átalakulásról készült fotókat. Tettéért pedig rengeteg jó szót kapott, és úgy gondolják, példaként kellene szolgálnia a többi ember számára is.

 

d55 2ae32

Additional Info

Read 6566 times

Ajánló

A sztárfocista, csak akkor csókolózhat lányokkal, ha anyukája megengedi

Amikor valakiből sztárfocista lesz, ragadnak rá a könnyű nők, két kézzel szórja a pénzt,…

Ásványvíz vagy csapvíz? Melyik a jobb?

Ezt a kérdést az ember joggal teszi fel maganak, hiszen Magyarország nagyon jó…

Kihúzza a piros könyvet a polcon, aztán olyan történik, mint a filmekben!

Szerintem mindenki szeretne gyerekkora óta egy ilyen fantasztikus megoldást az otthonába,…

Szépségből szörnnyé változott ez a 7 celeb. Hiába múlik az idő..!

Elszomorító, hogy megváltoztatja az embereket a…
njmgb 92ba5

Ez a lány szégyellte az ujjait…

Egy fejlődési rendellenesség miatt a lány ujjai kicsit máshogy néznek ki, mint az…

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!