Sidebar

vasárnap, 07 május 2017 18:43

KORÁN ŐSZÜLSZ ? NE ESS PÁNIKBA, - EZ LEHET AZ OKA

Rate this item
(0 votes)

Nem a korod miatt van

Az őszülést a legtöbben az időskorral kötik össze, hiszen általában egy bizonyos kor fölött jellemző, sokan azonban már fiatalon is megtapasztalhatják, milyen, ha ezüstösebbé válik a haj. Ez általában a genetikával függ össze, és ez ellen nincs más megoldás, mint a hajfestés. Nem kell azonban megijedni, számos más oka is lehet a fehér hajszálak megjelenésének, ami ellen lehet védekezni. Ezeket szedte most listába a life.hu.

1. Stressz. Nem kell arra gondolni, hogy egy-egy stresszes nap után egyből megjelennek az ősz tincsek, ugyanis ez csak mítosz. Annak viszont van valóságalapja, hogy a nagyon hosszan tartó stresszes időszak teljesen kimeríti a szervezetet, ennek eredménye lehet néhány ősz hajszál megjelenése!

2. Káros szokások. Nincs olyan ok, ami közvetlenül ősz hajszálakhoz vezetne, csak közvetve. A káros szenvedélyek semmilyen szervünkre nincsenek jó hatással. A rendszeres dohányzás, drogfogyasztás is előidézheti a korai őszülést, vagyis inkább felgyorsítják az őszülés folyamatát.

3. A gyorsételek. A korai őszülés bizony előfordulhat azoknál, akik hosszú távon mellőzik a valóban tápláló ételeket az étrendjükből. A gyorséttermi ételek, a készételek ugyanis könnyen vitaminhiányhoz vezetnek - nem beszélve a többi káros hatásukról -, ami pedig eredményezhet korai őszülést. A változatos táplálkozás tehát ezért is fontos!

Additional Info

Read 3441 times

Ajánló

Hogyan határoza meg a vércsoport a női temperamentumot? Elképesztő egybeesések…

Az emberiség több mint 25 évszázada foglalkozik azzal a kérdéssel, hogy milyen az ember…

14 színész, aki tökéletes hasonmásává változott az általa játszott hírességnek

Ha valahol, akkor egy életrajzi drámában bizony a színészi tehetség önmagában kevés. Nem…

Hódi Pamela megtalálta álmai esküvői ruháját? Videó!

Úgy tűnik Pamella megtalálta esküvői ruháját.Közeledik a a nagy nap ,hogy kimondja a…

Ez a bőrhibák eltüntetésének titkos összetevője

Mire jók a színes korrektorok? Így használd őket!Bizony nincs hibátlan bőr, csak a…

Ők az a 12 híres pár ,akik nem törődnek a sztereotípiákkal

Néha a sztereotípiák állnak a boldogság útjában. Itt az ideje, hogy ne törődjünk a…

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!