Sidebar

vasárnap, 23 április 2017 10:00

Nézd meg a kezed! Elmondja milyen betegséged van!

Rate this item
(0 votes)

Sokan nem is gondolnak, hogy néhány testrészünk az egészségi állapotunkról ad tanúbizonysagot! Igy ha peldaul a kezünket meg vizsgáljuk, kiderülhet milyne betegség lappang a szervezetünkben!

Nézzük csak mik ezek:

1. Vitaminhiány. Ha bizsergő fájdalmat érzel az ujjaidban, B1-, B6-, B12-,vagy E-vitaminra van szüksége a szervezetednek. Persze ha biztosra akarsz menni, csináltahatsz vérvizsgálatot.

2. Keringési problémák. Ha zsibbadnak az ujjhegyeid a jobb kezeden, az jelezheti, hogy egy ideg becsípődött, de akár szív- és érrendszeri problémákat is jelenthet.

3. Cukorbetegség. Ha a bizsergő érzés a lábadból indul ki, és végig szalad a kezeden, sajnos erre gyanakodj. Ennek oka, hogy a keringés lecsökkent, és az idegvégződések roncsolódtak.

4. Fáradtság. Főleg, ha nehéz tárgyat emeltél, és a csuklód kényelmetlenül tartottad, nagy nyomás nehezedett a bőröd érzékeny idegeire. Ettől bizseregnek az ujjaid. Inkább pihentesd kicsit a kezed, és aludj egy jót.

5. Gerincproblémák. Ha csak két ujjad, például a kis- és gyűrűsujjad fáj nagyon, figyelj oda. A hátizmokat úszással és jógával erősítsd meg ilyenkor.

6. Sokan éreznek bizsergést a kezükben, ha lefekszenek és pihentetik az ízületeket. A zsibbadság és a fájdalom azt jelzi, hogy a kar sérült, és orvoshoz kell fordulni.

7. Az ujjak vége akkor zsibbad, és változik kékes-fehéres színűre, ha Buerger-szindrómában szenvedsz. Ez akkor következik be, ha valaki rengeteget dohányzik, és sajnos nagyon súlyos következményei lehetnek, akár amputálás is.

Additional Info

Read 1974 times

Ajánló

Csillagjegyed elárulja! -Hazug vagy?

Életünk során nagyon sok dolog megtörténhet velünk, akarva vagy esetleg akaratlanul is.…

Káros szokások, amiket el kell hagynod a pihentető alvás érdekében!

Ha sokszor nem alszol jól, ezeken változtass: 1. Ne igyál vizet 1-2 órával lefekvés…

Körmöd színe árulkodik a személyiségedről

Milyen színű a körmöd? Ez árulkodik a személyiségedről.Keresd meg a leírásban miről…

Leélhetem vele így az életem? Szeretem, de büdös.

Későn érő típus voltam, és huszonkét éves koromig egyetlen fiúval sem randevúztam. A…

18 dolog, ezket csak a nők fogják érteni

A férfiaknak, a nők élete néha nagyon úgy tűnik, hogy teljesen érthetetlen. Minden nap…

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!