Sidebar

Judy elárulta: bármikor.......

Judy elárulta: bármikor.......

Judy teljesen kivirágzott férje mellett. Mára elmondhatja, hogy boldog, és készen áll a kétszeres anyaságra.

„Benne van a pakliban, hogy hamarosan ismét teherbe esem, ugyanis már nem védekezünk. Szeretnénk egy kisbabát, és ha a sors is úgy akarja, akkor lesz még egy csemeténk, de ha nem, akkor sem esünk kétségbe. Mi hárman egy komplett egész vagyunk, bár az biztos, hogy Maja vágyik egy hugira" - mesélte Judy a Hot! magazinnak.

Judy szerint megvan rá az esély, hogy 43 évesen újra teherbe essen, ugyanis már nem ragaszkodik görcsösen az újabb baba érkezéséhez. Maja is akkor fogant meg, amikor elfogadta a gondolatot, hogy valószínűleg sosem lehet gyermeke.

Az énekesnő ráadásul végre kibékült önmagával. A nehéz időszakban férje végig kitartott mellette, amiért roppantul hálás neki.

„Soha nem bizonytalanodtunk el abban, hogy szeretjük egymást. Párkapcsolati kríziseink persze akadtak, de a legtöbb abból fakadt, hogy a szülés után az önbecsülésem a béka segge alá süllyedt. Húsz kiló plusz volt rajtam, nem éreztem magam nőnek. Eközben a nyakamba zúdult egy olyan élet, amire nem lehetett előre felkészülni: legyek egyszerre anya, feleség és dolgozó nő, közben ne veszítsem el magamat, és még élvezzem is mindezt" - mesélte a sztár, hogyan élte meg az anyává válást.

Read 5520 times

Additional Info

Rate this item
(0 votes)
csütörtök, 22 június 2017 18:50

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!