Sidebar

péntek, 14 április 2017 15:29

Hajléktalan lett a volt X-Faktoros!

Rate this item
(0 votes)

Petics Kristóf sikeresen vette az akadályokat az X-Faktor elődöntőjében, majd verekedésbe keveredett így az élő műsorból kizárták gyorsan. Itt az énekes láthatóan összetört, sőt további balhék társultak a nevéhez! Mostanában pedig arról szólnak a pletykák, hogy nagyon rossz sora van, hiszen rossz körülmények között él, rajongóinál húzza meg magát, és fizikai munkával keresi meg a betevőjét.

A Bors először Kristófot szerette volna elérni, de ő nem volt hajlandó kommunikálni. Mc Hawer azonban készséggel elmondta, mi a helyzet mostanában a botrányos énekessel, akivel azért romlott meg a kapcsolatuk, mert a fiú megsértette őt.

"Pár napja írt nekem egy egészen hosszú üzenetet, mert újra együtt szeretett volna velem dolgozni. Aztán próbált bekéredzkedni hozzám, hogy meghúzhassa magát a lakásomon egy-két napig.Engem annak idején annyira megbántott, hogy már nem vagyok hajlandó segíteni neki semmiben.Mindenben támogattam, vettem neki telefont, előfizetést intéztem. Szerettünk volna neki segíteni, de az volt a hála, hogy »mulatós patkánynak« titulált. Kapott az élettől egy esélyt, de nem élt vele.Segédmunkásként dolgozik, téglákat pakol nap mint nap,hogy meg tudjon élni valahogy. Otthonról kidobták a szülei, azóta csak teng-leng.Ha nem lennének az egykori rajongói, akik sajnálják, hogy ilyen sorsra jutott, már rég az utcán aludna. De lehet, egy idő után őket is kihasználja, aztán már nem számíthat senkire. Oda került, ahova valószínűleg való ezzel a mentalitással. Nem tudom, meddig bírja a kemény fizikai munkát, mert csak azt végezhet, nem ért semmihez" – mondta MC Hawer.

Additional Info

Read 17317 times

Ajánló

“Mit csinálsz egész nap?” Egy háziasszony válasza meghódította az internetet

Folyamatosan hallani lehet ezt a kérdést: “Mit csináltál egész nap?” Ryshell Castleberry…

Talán nekünk is kellene??? Ezért jó ha a gyerek túrja az orrát .

Azt mindannyian tudjuk, hogy a gyerekek nagyon kíváncsiak. Például előszeretettel túrják…

Miért ne hordj balerinacipőt 4 oka is van

Az utóbbi években divatba jöttek a balerinacipők, amiket sokszor nagyon kényelmesnek…

Az 5 legerősebb nő a horoszkóp szerint! Te szerinted köztük vagy?

Ez az öt csillagjegy a legerősebb a nők között. Nem kőbe vésett szentírás, de mint minden…

Ez a 17 nő megmutatta a fél arcát smink nélkül. Felfogni is nehéz, hogy mit képes javítani egy kis smink!

Nem akármibe vágták ezek a lányok a fejszéiket: csak a fél arcukat sminkelték ki, arcuk…

    Az EU szabályozásnak megfelelően értesítenünk kell Téged. Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk Megértettem!